New Years Drinks and Goodbye to last Years Expo Saturday 14th @ Sick Smell Of Success

New Years Drinks and Goodbye to last Years Expo Saturday 14th @ Sick Smell Of Success

De aankondiging is wat kort dag, want de rug was niet best de afgelopen weken. Maar toch, zaterdag 14 januari tussen 16.00 en 19.00 uur hebben we een nieuwjaarsborrel in de Sick Smell of Success. Vrienden en klanten zijn van harte welkom om een glas te heffen op een goede afloop van 2023. Bovendien is dit de laatste kans om de affiches van REBELS, ROUSERS & POSEURS te bewonderen. Wij vinden het een zeer geslaagd affiche-uitspansel en hebben het langer laten hangen dan normaal. Daarnaast zijn nog de laatste limited edition expo-shirts van Characharaboy te koop en hebben we verrassend nieuwe aanwinsten uit Japan, Tsjechië en Hongarije. Tot zaterdag!

It is short notice, had some back problems the last few weeks. Anyway, Saturday January 14th between 4-7 PM we have New Years Drinks in the Sick Smell of Success. Friends and customers of the gallery are cordially invited to toast a good ending of 2023. It is also the last chance to have a closer look at the posters of our expo REBELS, ROUSERS & POSEURS. We think it is one of our best efforts of a themed poster show. Furthermore we have the last of the limited edition expo-shirts by Characharaboy and some interesting new posters from Japan, Czech Republic and Hungary. Hope to see you Saturday!

Sick Smell of Success, Oudezijds Achterburgwal 125 hs, Amsterdam