FILMFUN – verplicht filmvoer over vroeger op BUURTFESTIVAL 26 september

FILMFUN - verplicht filmvoer over vroeger MOVIE★INK. AMSTERDAM

Hommage FILMFUN

In de SICK SMELL OF SUCCESS organiseren ‘filmposterprofessor Wim Jansen’ en celluloidjager Michael Helmerhorst een hommage aan de filmwereld van de voormalig drijvende krachten achter het digitale filmblad FILMFUN. We hebben het over eigenaar Thys Ockersen en chef de bureau Bram Reijnhoudt. Dat betekent een eclectische mix van onder meer B-westerns, actie, lachfilms en intellectuele filmhuisfilms.

Wim hangt de bijbehorende filmaffiches op. Ook is er op de halve uren een minilezing over de geschiedenis van film en filmaffiches. Wim heeft ook de eer om zaterdag 25 september de Oeuvreprijs van het Louis Hartlooper Genootschap uit te reiken aan Thys Ockersen op het Nederlands Film Festival. Dat betekent wel dat de SICK SMELL OF SUCCESS gesloten is op die dag.