FELLE KLEUREN EN GOEDKOPE SYMBOLIEK – LANCERING SCHOKKEND NIEUWS #118 ZATERDAG 13 februari

Ha, een post in Nederlands voor de verandering. Aangezien het alweer honderdenachttiende nummer van SCHOKKEND NIEUWS is gewijd aan posterkunst vindt de feestelijke lancering van het nummer plaats in MOVIE INK. AMSTERDAM. En wel zaterdag 13 februari vanaf 14.00 uur.

Na een korte introductie van SN-hoofdredacteur Barend, geef ik een flashpresentatie (kort dus) over de kunst van (met name Italiaans) poster design. Voor de aankleding van de middag haal ik tijdelijk wat posters van de GODFATHERS OF MOVIE ART van de muur om wat ruimte te maken voor wat meer recente shock and awe ontwerpers in het kader van het Enzo Sciotti-interview in SN#118. Verwacht een gezellige filmborrel in een entourage van felle kleuren en goedkope symboliek.

Uiteraard kun je meteen losse nummers kopen van Schokkend Nieuws of abonnee worden en als je er toch bent, kun je meteen ook een originele filmposter of still kopen voor fantastische, griezelig lage of juist monsterlijke bedragen.

Oh ja, het is een borrel en daarom vragen we (in tegenstelling tot de reguliere openingen in MIA) een kleine bijdrage voor consumpties.

Tot zaterdag,

Wim van MOVIE INK. AMSTERDAM

 

Leave a Reply